Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.
Prăjitura festivă specifică românilor este cozonacul de casă. Gustul dulce, textura elegantă înnobilată de umplutura cu cremă de cacao, rahat, nucă şi stafide sunt câteva dintre aspectele pe care toţi le iubim la un cozonac de casa autentic. Parfumul care se eliberează la tăiere şi bucățile car..
Delicioasa păscuță cu multă brânză, blat pufos cu cacao și decor din zahar pudră.Ingrediente: brânză de vaci, ouă, făină de grâu albă, smântână, zahăr, unt, ulei, lămâie, Sandmix.Informatii nutriționale pentru100g: Valoare energetica 1545.3 KJ/369.3 Kcal, Grasimi 19.3g – din care acizi grasi saturat..
Fără doar şi poate, un chec marmorat cu nucă înnobilează cu succes orice masă festivă, orice dejun de sărbătoare petrecut în compania celor dragi. Această prăjitură cu personalitate contrastantă, surprinzătoare este nelipsită de pe mesele românilor. Prăjitura chec marmorat cu nucă reuşeşte prin text..