Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Paște

Producător: Paine la Larisa
Cozonac delicios cu multă ciocolată, însiropat cu sirop de portocală. Ingrediente: făină albă de grâu,lapte, cremă ciocolată, miez nucă, zahăr, ou, miere albine, lămâie, drojdie, sare iodată, aromă portocală.Informatii nutriționale pentru100g: Valoare energetica 1685.9KJ/401.4Kcal, Grasimi 15.4g ..
69 lei
Producător: Paine la Larisa
Prăjitura festivă specifică românilor este cozonacul de casă. Gustul dulce, textura elegantă înnobilată de umplutura cu cremă de cacao, rahat, nucă şi stafide sunt câteva dintre aspectele pe care toţi le iubim la un cozonac de casa autentic. Parfumul care se eliberează la tăiere şi bucățile car..
95 lei
Producător: Paine la Larisa
Fără doar şi poate, un chec marmorat cu nucă înnobilează cu succes orice masă festivă, orice dejun de sărbătoare petrecut în compania celor dragi. Această prăjitură cu personalitate contrastantă, surprinzătoare este nelipsită de pe mesele românilor. Prăjitura chec marmorat cu nucă reuşeşte prin text..
61 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)