Cozonac de Casă cu nucă și rahat 1.4 kg/bc
- Stoc: In stoc
Descriere scurtă
Ramburs la livrare / Transfer bancar
0743.553.751
Îți oferim transport gratuit la comenzile de minim 400 lei.
Descriere
Prăjitura festivă specifică românilor este cozonacul de casă. Gustul dulce, textura elegantă înnobilată de umplutura cu cremă de cacao, rahat, nucă şi stafide sunt câteva dintre aspectele pe care toţi le iubim la un cozonac de casa autentic. Parfumul care se eliberează la tăiere şi bucățile care se topesc în gură la fiecare îmbucătură sunt alte aspecte care amintesc de casa bunicii, de sărbători, de familie şi de bucuria de a sta alături de cei dragi.
Am adus în laboratorul nostru reţeta tradiţională de cozonac de casă a bunicii. Am reușit să facem parteneriate cu producători locali care ne furnizează ouă, lapte, unt şi alte ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate. Patiserii noştrii respectă reţeta pas cu pas, de la prima etapă, de cernere a făinii, până la ultimul pas de coacere. Astfel fiecare cozonac de casă realizat în laboratorul nostru păstrează alura de prăjitură festivă. Este un preparat migălos dar gustos, ce răsfaţă simţurile amatorilor de bunătăţuri. Cum îl preferi? Simplu, cu lapte, la cafea sau cu gem de caise?
Ingrediente: miez nucă, făină
albă de grâu, zahăr, lămâie, smântână, lapte praf, drojdie, unt, ouă, cacao,
rahat, sare iodată.
Informatii nutriționale pentru100g: Valoare energetica 2236 KJ/536.5Kcal, Grasimi 33.9g – din care acizi grași saturați 2.7g, Glucide 43.1g – din care zaharuri 9g, Fibre 3.5g, Proteine 13g, Sare 0.3g.
Alergeni: gluten, ouă, lapte, nuci. Poate conține urme de coji de nucă.
Se recomandă păstrarea la o temperatură de 8-18 grade Celsius.
Termen de execuție: 2-3 zile lucrătoare.
Gramaj: +-1.4 Kg