Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Patiserie

Patiserie
Gogoși cu ciocolată
Nou De post
Producător: Paine la Larisa
Prețul este pentru 1 cutie cu 3 bucăți Nu ai cum să nu iubeşti aroma intrigantă şi textura rafinată a gogoșilor cu ciocolată. Le devorezi la micul dejun, şi uneori, în pauza dintre mese, îţi place să le asortezi cu lapte, cafea sau suc de portocale. Când spui gogoşi cu ciocolată, toate capetele se..
20 lei
Producător: Paine la Larisa
Când spui plăcintă cu brânză, te gândeşti la mâncărica aperitiv, la gustărica din aluat ce îmbracă, în mijloc umplutura cu brânză cremoasă. Toată lumea iubeşte plăcinta cu brânză şi o savurează cu orice ocazie cu multă plăcere. Știm că este un aperitiv tradiţional românesc, iar în zona Bucovinei pre..
30 lei
Plăcintă cu măr
Nou De post
Producător: Paine la Larisa
Prețul este pentru 1 cutie cu 4 bucăți Când spui plăcintă cu măr, te gândeşti la mâncărica aperitiv, la gustărica din aluat ce îmbracă, în mijloc umplutura cu brânză cremoasă. Toată lumea iubeşte plăcinta cu brânză şi o savurează cu orice ocazie cu multă plăcere. Știm că este un aperitiv tradiţiona..
30 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)