Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Brutărie

Brutărie
Producător: Paine la Larisa
Călătoriile prin țară sunt fascinante, şi nu doar prin prisma locurilor văzute ci şi a preparatelor savurate, a mâncărurilor care îţi rămân în minte şi îţi trezesc amintiri plăcute. Un astfel de preparat este şi colacul Bucovinean. O pâinica dulce obţinută din făină, lapte şi zahăr care reușește, da..
12 lei
Pâine neagră de casă 1KG
Nou De post
Producător: Paine la Larisa
Dacă vorbim de alimente sănătoase, cu siguranţă trebuie să discutăm despre pâine neagră! Mai bogată în fibre şi nutrienţi valoroşi, față de surata albă, pâinea neagră este un aliment indispensabil organismului. Faina neagră este bogată în fibre, vitamine şi minerale care hrănesc cu adevărat organism..
15 lei
Producător: Paine la Larisa
O pâine absolut delicioasă, făcută cu ingrediente de înaltă calitate, cu gust deosebit pentru orice moment al zilei. Ingrediente: făină albă de grâu, ulei, drojdie, ou, premix, semințe mac, semințe susan.Informatii nutriționale pentru100g: Valoare energetica 1610.7 KJ/379.7 Kcal, Grasimi 1.7g – din ..
16 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)