Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Prăjituri

Prăjituri

Ştim că iubeşti preparatele savuroase şi deserturile cu tâlc. Iubești aromele intense şi texturile catifelate. Îţi place să savurezi ori de câte ori ai ocazia, bunătăţi ca la mama acasă. Te provocăm să testezi produsele noastre de patiserie. Le cunoaşte şi le adori din copilărie. Printre delicatesele care îți sunt  familiare, şi pe care le adori,  vei regăsi butoiaşe cu bezea, pricomigdale, cornuleţe cu magiun, cornuleţe cu nucă, caise, nuci, prăjituri cu foi şi multe altele.

Adori aromele bogate şi texturile distinse cozonacul de casă şi pâinea bucovineană. Recunoaște! Îţi place să te răsfeţi ori de câte ori ai ocazia cu plăcinte aurii umplute cu brânză. Iubești pâinea neagră bine făcută şi sărăţelele cu mac pe care le asortezi cu diferite preparate. Te invităm să descoperi produsele noastre, obţinute după reţete vechi tradiţionale. Toate preparatele sunt realizate cu ingrediente naturale, furnizate de partenerii locali. Nu au aditivi alimentari şi nu conţin potențiatori de gust şi de arome. Gustările noastre sunt savuroase pentru că sunt realizate de patiseri pasionaţi cu experienţă.

Avem soluții pentru orice ocazie: prajiturele pentru pofticioși, delicatese pentru ocazii festive, gustărele pentru momentele de relaxare, savori tradiționale pentru evenimente speciale!

Producător: Paine la Larisa
Când spui căciulițe cu bezea, clar te gândeşti la textura crocantă şi în același timp catifelată a bezelei, la dulceaţa persistentă care se topește în gura şi inundă papilele gustative, la umplutura cremoasă care înnobilează preparatele copilăriei şi la glazura crocantă dar fină.  Descoper..
60 lei
Producător: Paine la Larisa
Cine nu își amintește cu plăcere de prăjiturile caise? Da, acele gogoloaie moi cu gust intens de fructe şi vanilie, pudrate cu bucăţele de crocante de zahăr, umplute în interior cu cremă catifelată... Știm că au rămas şi preferatele tale, şi le savurezi ori de câte ori ai ocazia cu aceeași plăc..
50 lei
Producător: Paine la Larisa
Ciocolata albă de casă cu fructe confiate este unul dintre cele mai apreciate deserturi ale copilăriei. În laboratorul nostru selectarea ingredientelor şi prepararea ciocolatei sunt sarcini extrem de serioase. Ne ghidăm după reţeta tradiţională, găsită în sertarul bunicii. Folosim ingrediente natura..
65 lei
Producător: Paine la Larisa
Dacă te-ai gândit la un desert cu parfum de copilărie, cu siguranță ţi-ai amintit de ciocolata de casă cu cacao. Un preparat care înnobila mesele festive, adunările de familie şi vacanţele de iarnă. Ciocolata de casă cu cacao este  un desert consistent săţios, care răsfaţă şi bucură papilele gu..
65 lei
Producător: Paine la Larisa
Fără doar şi poate, poţi recunoaște că ciocolata de casa cu pepene galben a rămas în amintirea că fiind desertul pe care aşteptai cu nerăbdare să îl primeşti în zilele festive. Desertul, nelipsit în zilele de sărbătoare era preparat de bunici cu multă dragoste şi atenţie, și apoi păstrat bine, pentr..
65 lei
Producător: Paine la Larisa
Ciocolata de casă cu zmeură continuă să fie o delicatesă savuroasă care bucură amiezele răcoroase de vară și serile târzii de iarnă. Un preparat sofisticat dar în acelaşi timp simplu cu parfum de copilărie care reînvie amintirile plăcute. Ştim cât de mult o îndrăgeşti, de aceea am căutat în sertarul..
65 lei
Producător: Paine la Larisa
Iubeşti cornuleţele cu magiun. Nici nu ai cum să nu! Aceste preparate sunt nelipsite de pe mesele festive. Sunt alături de faguri, caise şi nuci, prăjituri care amintesc de copilărie. Micile cornuleţe cu magiun răsfaţă simţurile cu textura fragedă şi aroma rafinată a delicatesei obținute din prune b..
55 lei
Producător: Paine la Larisa
Nu încape îndoială, când spui cornuleţe cu nucă spui familie, vacanţă, weekend, timp de calitate. Ştim cât preţuieşti momentele din copilărie când o ajutai pe mama să umple cornuleţele şi să le dea la cuptor. Pentru că aceste preparate sunt de suflet pentru mulţi dintre români şi vin cu amintiri plă..
55 lei
Producător: Paine la Larisa
Cu siguranță ciocolata de casă este considerată cel mai bun desert! Dar, un mix de ciocolată de casă este mai mult decât atât, este răsfăţ! Am selecționat atent cea mai bună ciocolată de casă, realizată după reţete tradiţionale. Fiecare sortiment de ciocolată de casă aduce delectare simțurilor. Cioc..
65 lei
Producător: Paine la Larisa
Când alegi nuci de casă alegi prăjiturile copilăriei. Aluat cu textură fină dar densă, copt în forme speciale, umplutură distinsă pregătit cu minuțiozitate conform reţetei bunicii. Gogoloaiele incluse în acest mix nuci de casă nu sunt impresionante doar datorită gustului sublim şi al parfumului boga..
55 lei
Producător: Paine la Larisa
Nu ai  o masă festivă completă fără desertul perfect! Un mix de prăjituri foi este soluția versatilă care te ajută să dai gust, culoare şi parfum tradiţional unei cine petrecute în familie. Produsele incluse în acest mix de prăjituri foi sunt echilibrate, arată impecabil şi pot fi acompaniate, ..
65 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)