Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Ciocolată albă de casă cu fructe confiate

Ciocolată albă de casă cu fructe confiate
Nou
Ciocolată albă de casă cu fructe confiate

Info

Prețul este pentru 1 KG de produs
80 lei
  • Stoc: In stoc

Opţiuni disponibile

Descriere scurtă

plata la livrare
Metode de plată

Ramburs la livrare - Transfer bancar direct.

comenzi telefonice
Comenzi/Asistență

0743.553.751

livrare gratuita
Transport gratuit

Îți oferim transport gratuit la comenzile de minim 200 lei.

Ciocolata albă de casă cu fructe confiate este unul dintre cele mai apreciate deserturi ale copilăriei. În laboratorul nostru selectarea ingredientelor şi prepararea ciocolatei sunt sarcini extrem de serioase. Ne ghidăm după reţeta tradiţională, găsită în sertarul bunicii. Folosim ingrediente naturale, obţinute de la fermierii locali: lapte provenit de la văcuţe hrănite cu iarbă verde şi fructele netratate, recoltate când sunt bine coapte, lăsate apoi la uscat în mod natural. 

În laborator, toate ingredientele sunt combinate cu mare grijă astfel de ciocolata albă de casă cu fructe confiate capătă consistența atât de apreciată, gustul intens care bucură şi mireasma proaspătă de lapte şi vara. Fiecare bucăţică obţinută din ingredientele pe care le respectăm delectează şi încântă simţurile. Ciocolată de casă albă cu fructe confiate este desertul pe care îl apreciezi şi tu, şi ceilalţi membri din familie. Este bucuria pe care o poţi împărţi la masa festivă, sau darul pe care îl poţi oferi cu drag în semn de apreciere. Delectează-te cu desertul pe care îl iubeşti, delectează-te ori de câte ori pofteşti cu o bucată de ciocolată albă de casă cu fructe confiate.

Alergeni: lactoză.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun