Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Plăcintă cu măr

Prețul este pentru 1 cutie cu 4 bucăți

Când spui plăcintă cu măr, te gândeşti la mâncărica aperitiv, la gustărica din aluat ce îmbracă, în mijloc umplutura cu brânză cremoasă. Toată lumea iubeşte plăcinta cu brânză şi o savurează cu orice ocazie cu multă plăcere. Știm că este un aperitiv tradiţional românesc, iar în zona Bucovinei prepararea este o artă. Am selectat din raftul de reţete, pe cea cu care ne încânta bunica, păstrată de la mama ei. Alegem de fiecare dată cu multă grijă toate ingredientele. Colaborăm doar cu producătorii locali. Aşa avem certitudinea că ingredientele folositele sunt proaspete şi au cele mai înalte valori nutritive. Nu folosim aditivi alimentari și potențiatori de gust, doar făină, drojdie, lapte, mere și ouă de la găini fericite.

Respectăm paşii de realizare, dar în proces punem multă pasiune. Patiserii noştri sunt experimentaţi şi cunosc bine toate etapele ce trebuie realizate. Aluatul este lăsat la dospit cât trebuie, astfel plăcinta devine pufoasă şi îşi păstrează consistența. La cuptorul bine încins, capătă culoarea aurie atât de îndrăgită. Prepararea plăcintei cu măr este o sarcină serioasă, iar noi îi acordăm toată atenţia!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun