Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Pricomigdale

Pricomigdale
Nou
Pricomigdale

Info

Prețul este pentru 1 KG de produs
50 lei
  • Stoc: In stoc

Opţiuni disponibile

Nu cred că cineva poate uita gustul dulce, exteriorul crocant şi umplutura cremoasă a prăjiturelelor pricomigdale. Aceste deserturi savuroase, pe care obişnuiam să le gustăm la orice masă festivă. Nici nu se poate altfel, pricomigdalele sunt delicatese tradiționale care aduc un plus de savoare în farfurie. Le preferi simple, alături de lăpticul cald sau cu cafeaua aromată. Iubeşti textura, gustul şi parfumul de fericire pe care îl eliberează. Abordarea noastră este una autentică. Ne plac pricomigdalele cu arome sofisticate şi dorim să le împărțim. Iubim gusturile tradiţionale, de aceea nu ne abatem de la rețetă. Dăm gust şi savoare preparatelor cu ajutorul ingredientelor naturale, furnizate de partenerii noştri locali. Produsele noastre de patiserie nu au aditivi şi potențiatori de gust, doar lapte, ouă, făină, zahăr şi multă-multă dragoste. 

În patiseria noastră prepararea delicateselor cu gust de copilărie este o artă. Iubim aromele rafinate şi gustul intens al prăjiturilor de casă. Alege pricomigdale şi bucură-te de amintirile pe care le iubești. Azi cu cine împărți pricomigdalele? Cu pitici sau cu cei mari? Cu prietenii sau cu colegii de lucru? 

Alergeni:
gluten, unt, ouă, miez de nucă

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun