Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Mix nuci de casă

Mix nuci de casă
Nou
Mix nuci de casă

Info

Prețul este pentru 1 KG de produs
76 lei
  • Stoc: In stoc

Descriere scurtă

plata la livrare
Metode de plată

Ramburs la livrare - Transfer bancar direct.

comenzi telefonice
Comenzi/Asistență

0743.553.751

livrare gratuita
Transport gratuit

Îți oferim transport gratuit la comenzile de minim 200 lei.

Când alegi nuci de casă alegi prăjiturile copilăriei. Aluat cu textură fină dar densă, copt în forme speciale, umplutură distinsă pregătit cu minuțiozitate conform reţetei bunicii. Gogoloaiele incluse în acest mix nuci de casă nu sunt impresionante doar datorită gustului sublim şi al parfumului bogat, dar şi datorită culorii contrastante. Am adus patiseria la nivel de artă, am reușit să oferim nucilor tradiționale un plus de inovaţie şi am creat un mix savuros cu cromatică bogată. Preparatele realizate în laboratorul nostru, de patiserii pasionați, sunt prăjiturile copilăriei. Folosim doar ingrediente naturale, conform indicaţiilor bunicii şi reuşim, grație ingredientelor proaspete de cea mai bună calitate, să creăm prăjiturele cu gust!

Cu acest mix nuci de casă reuşeşti să aduci la masă amintirile pe care le iubeşti. Preparatele noastre sunt pentru adulţii pofticioşi, pentru bunicii care recunosc gusturile alese şi pentru copii capricioşi. Reuşim să aducem gust cinelor festive şi prânzurilor obişnuite! Ai decis? Unde serveşti acest mix de nuci de casă special?  Acasă sau la mama? Alături de prieteni sau împreună cu colegii de serviciu?

Alergeni:
gluten, ouă, lactoză, nuci.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun