Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Colac Bucovina

Colac Bucovina
Colac Bucovina
Nou

Descriere scurtă

plata la livrare
Metode de plată

Ramburs la livrare - Transfer bancar direct.

comenzi telefonice
Comenzi/Asistență

0743.553.751

livrare gratuita
Transport gratuit

Îți oferim transport gratuit la comenzile de minim 200 lei.

Descriere

Prețul este pentru 1 bucată

Călătoriile prin țară sunt fascinante, şi nu doar prin prisma locurilor văzute ci şi a preparatelor savurate, a mâncărurilor care îţi rămân în minte şi îţi trezesc amintiri plăcute. Un astfel de preparat este şi colacul Bucovinean. O pâinica dulce obţinută din făină, lapte şi zahăr care reușește, datorită simplităţii şi a parfumului delicat, să se imprime în mintea celor care o savurează. Când spui colac Bucovina spui împletitură, cuptor, tradiţii, familie, sărbătoare, mireasmă de sărbătoare, adică dragoste.

Vrem să îţi aducem mai aproape spiritul din nordul țării, așa că am pregătit o reţetă unică de colac Bucovinean. Un preparat autentic, care este nelipsit de pe mesele festive, petrecute în familie şi care aduce savoare. Ingredientele folosite sunt naturale şi sunt procurate de la partenerii locali, care cresc animalele şi cultiva cerealele cu multă grijă. În laboratorul nostru colacul bucovinean primește aceeași atenție ca în trecut, de aceea gustul lui este perfect! Fie că vrei să oferi parfum unei mese de sărbătoare, fie că vrei să te bucuri de specialităţile locale din Bucovina sau vrei să oferi un dar cu personalitate, colacul bucovinean este o  alegerea inspirată!

Gramaj: 500 g

Opinia clienților

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun