Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Caise

Caise
Nou Hot
Caise

Info

Prețul este pentru 1 KG de produs
49 lei
  • Stoc: In stoc

Opţiuni disponibile

Cine nu își amintește cu plăcere de prăjiturile caise? Da, acele gogoloaie moi cu gust intens de fructe şi vanilie, pudrate cu bucăţele de crocante de zahăr, umplute în interior cu cremă catifelată... Știm că au rămas şi preferatele tale, şi le savurezi ori de câte ori ai ocazia cu aceeași plăcere.

Descoperă savoarea intensă a prăjiturelelor caise, ce păstrează aromele bogate ale copilăriei. Preparatele noastre sunt produse artizanale, realizate în laboratorul propriu după rețeta tradiţională. Pentru a păstra gustul intens folosim doar ingrediente naturale, selecţionate cu multă rigurozitate. Folosim aceleași modalități de prelucrare şi preparare, astfel caisele noastre sunt la fel ca cele care ți-au bucurat copilăria. Nu folosim aditivi alimentari sau conservanţi sintetici, iar acest fapt se observă în gust, aromă, culoare şi textură.  Prăjiturele noastre sunt versatile, savuroase şi produc plăcere ori de câte ori sunt savurate.  Când spui caise, spui bucurie la superlativ. Răsfaţă-ţi simţurile, aminteşte-ţi de copilărie și îndrăzneşte să visezi, alege şi de această dată caise

Alergeni:
gluten, unt

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun