Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Butoiașe cu bezea și nucă

Butoiașe cu bezea și nucă
Nou
Butoiașe cu bezea și nucă

Info

Prețul este pentru 1 KG de produs
50 lei
  • Stoc: In stoc

Opţiuni disponibile

Când spui butoiaşe cu bezea, clar te gândeşti la textura crocantă şi în același timp catifelată a bezelei, la dulceaţa persistentă care se topește în gura şi inundă papilele gustative, la umplutura cremoasă care înnobilează preparatele copilăriei şi la glazura crocantă dar fină.  Descoperă plăcerea de a savura dulciuri făcute ca la mama acasă. Regăseşte savoarea butoiașelor cu bezea realizate în laboratorul nostru propriu după o reţetă tradiţională. 

Ingredientele utilizate în atelierul nostru de creație sunt naturale. Pentru că ne dorim ca reţeta de butoiaşe cu bezea să fie aceeași, şi prăjiturile să aibă aceeași aromă intensă, pe care ți-o amintești,  folosim doar ingrediente locale, procurate de la producătorii locali. Ouă obţinute de la găinile crescute în ferme mici din zonă, zahăr din sfeclă, obţinut din plantaţia locală, lactate obţinute după aceleași metode simple, ca în urmă cu 100 de ani. Iubim tradițiile şi valorile autentice românești, şi dorim să împărtăşim un strop din ele. Gustul intens al butoiașelor cu bezea poate fi savurat cu orice ocazie. De Paşte, de Crăciun, de Anul Nou, la aniversări şi onomastice, la petreceri sau de poftă. Alege să te bucuri savori autentice!

Alergeni:
gluten, ouă, unt

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun