Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Crăciun

Crăciun
Producător: Paine la Larisa
Iubeşti cornuleţele cu magiun. Nici nu ai cum să nu! Aceste preparate sunt nelipsite de pe mesele festive. Sunt alături de faguri, caise şi nuci, prăjituri care amintesc de copilărie. Micile cornuleţe cu magiun răsfaţă simţurile cu textura fragedă şi aroma rafinată a delicatesei obținute din prune b..
72 lei
Producător: Paine la Larisa
Nu încape îndoială, când spui cornuleţe cu nucă spui familie, vacanţă, weekend, timp de calitate. Ştim cât preţuieşti momentele din copilărie când o ajutai pe mama să umple cornuleţele şi să le dea la cuptor. Pentru că aceste preparate sunt de suflet pentru mulţi dintre români şi vin cu amintiri plă..
72 lei
Cutia Cadou Delicatese contine:Un chec marmorat cu cacao și nucă;O cutie cu mix de nuci cu caramel și nucușoare cu ciocolată;Punguță cu mix de ciocolată de casă;Punguță cu biscuiți crăpați cu cacao;Punguță cu sărățele cu brânză...
150 lei
Producător: Paine la Larisa
Alergeni: gluten, lapte și derivate (unt, smântână)..
72 lei
Producător: Paine la Larisa
Alergeni: gluten, lapte și derivate (unt, smântână), miez de nucă..
72 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)