Meniu
Your Cart
Utilizăm fișiere tip cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, presupunem că sunteți de acord de aceasta.

Crăciun

Crăciun
Producător: Paine la Larisa
Iubeşti cornuleţele cu magiun. Nici nu ai cum să nu! Aceste preparate sunt nelipsite de pe mesele festive. Sunt alături de faguri, caise şi nuci, prăjituri care amintesc de copilărie. Micile cornuleţe cu magiun răsfaţă simţurile cu textura fragedă şi aroma rafinată a delicatesei obținute din prune b..
84 lei
Producător: Paine la Larisa
Nu încape îndoială, când spui cornuleţe cu nucă spui familie, vacanţă, weekend, timp de calitate. Ştim cât preţuieşti momentele din copilărie când o ajutai pe mama să umple cornuleţele şi să le dea la cuptor. Pentru că aceste preparate sunt de suflet pentru mulţi dintre români şi vin cu amintiri plă..
84 lei
Producător: Paine la Larisa
Coș Cadou de Crăciun ce poate fi potrivit pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri.Conține: 1 cozonac cu nucă și rahat 1,4 kg1 chec marmorat cu nucă 800g1 punguță sărățele cu brânză și semințe 250g1 cutie cu nuci mix - nuci cu cremă de ciocolată și nuci cu caramel 170g1 cutie cornulețe..
325 lei
Producător: Paine la Larisa
Coș Cadou de Crăciun ce poate fi potrivit pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri.Conține: 1 chec marmorat cu nucă 800g1 punguță sărățele brânză și semințe 250g1 cutie nucușoare cu ciocolată 250g1 cutie fondante 170g1 cutie prune cu nucă trase în ciocolată 100gAlergeni: gluten, ou, l..
155 lei
Producător: Paine la Larisa
Coș Cadou de Crăciun ce poate fi potrivit pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri.Conține: 1 punguță sărățele cu brânză și semințe 250g1 punguță cornulețe cu nucă 150g1 chec marmorat la tăviță 300g1 cutie prune cu nucă trase în ciocolată 100gAlergeni: gluten, ou, lactoză, nucă, alune..
88 lei
Producător: Paine la Larisa
Delicioase nuci umplute cu cremă de caramel.Ingrediente: făină albă de grâu, ulei de palmier, zahăr pudră, zahăr, unt, ou, miez de nucă , aromă de vanilie, sare iodată.Informatii nutriționale pentru100g: Valoare energetica 2459.4KJ/589Kcal, Grasimi 34.8g – din care acizi grași saturați 4.9g, Gluc..
84 lei
Producător: Paine la Larisa
Cu aceste nuci de casă reuşeşti să aduci la masă amintirile pe care le iubeşti. Preparatele noastre sunt pentru adulţii pofticioşi, pentru bunicii care recunosc gusturile alese şi pentru copii capricioşi. Reuşim să aducem gust cinelor festive şi prânzurilor obişnuite! Ai decis? Unde s..
84 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)